Fantje U15 osvojili mednarodni turnir na Hrvaškem

Objavljeno:

V soboto je v hrvaškem Vodnjanu potekal mednarodni turnir za fante do 15 let. Poleg mladih košarkarjev Koš Primorske, ki jih vodi Bojan Djordjević, so na njem nastopili še nadobudneži iz ljubljanske Ilirije, domačega kluba Olive in Zagreba. Primorci so na koncu suvereno osvojili prvo mesto.

Koš Primorska se je v polfinalu pomerila proti gostiteljem, katerim je takoj vsilila svoj ritem igre in tekmo proti telesno visokim tekmecem dobila z 71:43. Mlade tigre je nato čakal slovenski finale, saj so na drugem dvoboju Ilirijani odpravili Zagrebčane. Na borbi za prvo mesto so z agresivno obrambo tekmece znova prisilili v potek tekme po njihovih notah in tako zasluženo osvojili turnir (61:9), ki je bil sicer zelo lepo in zgledno organiziran.


MEDNARODNI PRIPRAVLJALNI TURNIR V VODNJANU:

Polfinale, sobota, 15. septembra:
OLIVA : KOŠ PRIMORSKA 43:71

Finale, sobota, 15. septembra:
ILIRIJA : KOŠ PRIMORSKA 9:61


whistle

Osebna rast

ŠD KOŠ Primorska je košarkarsko društvo z bogato zgodovino, ki skrbi tako za razvoj športne, kot tudi osebne plati vsakega mladega športnika.

stopwathc

Redni treningi

Le s treningi je možen napredek. Tega se v ŠD KOŠ Primorska zavedamo, mladi košarkarji pa se že v osnovni šoli spoznajo z oranžnim okroglim usnjem.

magnifying-glass

Personaliziran pristop

Ekipa strokovnjakov, na parketu in v pisarni, vodi ŠD KOŠ Primorska in skrbi za uspešen razvoj košarkarske mladine na Obali in v širši okolici.

Urnik treningov

Sezona 2017 / 2018
Naprej

Galerija

Fotografije in video
Predstavitev

Razpored tekem

Podprite Koš Primorska
Predstavitev

Sponzorji